Numele meu este Cristian Oana si sunt ortoped pediatru de peste 10 ani. M-am format in Bucuresti la spitalul de copii Gr. Alexandrescu. Am profitat din plin de spitalul supraaglomerat cu mare nevoie de forta de munca pentru a invata si a ma perfectiona in ortopedia pediatrica. Medicina in Romania se invata pe "furate" asa ca pentru aceasta trebuia sa fi acolo mai tot timpul (atat eu cat si colegii mei interesati de ortopedia pediatrica am facut garzi neplatite si la 3 zile).

Am decis sa scriu acest site in primul rand pentru parinti. In fata bolii si suferintei copilului tau ramai de multe ori socat dar copilul tau are nevoie de suportul tau in continuare - asa ca socul este un lux pe care nu ti-l poti permite ca parinte. Sper ca experienta mea sa va fie de ajutor cu atat mai mult cu cat articolele sunt scrise fara sa folosesc un limbaj prea tehnic (ortopedia pediatrica poate semana cu o inginerie de multe ori).

Eu am experienta atat a spitalului supraaglomerat cat si a cabinetului privat si am vazut ca reactia parintilor in fata diagnosticului si consultului propriu-zis nu difera foarte mult. Eu sper ca in paginile site-ului ortopedie-pediatrica.ro sa gasiti o parte a unui puzzle spre vindecarea si alinarea suferintei copilului dumneavoastra.

Puteti folosi pentru contact fie pagina speciala de pe site fie Google+,Facebook.